Sinopsis

VAŽNO OBAVEŠTENJE:

Zbog ogromnog interesovanja publike, film SLUGA biće na repertoaru bioskopa LKC-a  u novom terminu od 30. 01. do 05. 02. 2020. godine u 17 h.

Uz OGROMNO IZVINJENJE svima koji u nedelju, 26.01.2020. nisu, zbog tehničkih problema, mogli da odgledaju poslednjih dvadesetak minuta filma, obaveštenje da će, uz dokaz da su u nedelju bili na projekciji, moći da odgledaju besplatno film.

Rođen u bogataškoj porodici, mladi Grigorij, „Griša“ (Miloš Biković) je toliko ušuškan u svom lagodnom životu da misli da je „iznad zakona“. Kada ode predaleko u svojim ispadima i biva suočen sa zatvorskom kaznom, njegov otac preduzima radikalne mere.
Uz pomoć starog prijatelja, psihologa, otac smišlja plan da rehabilituje svog neposlušnog sina. Griša upada u izrežiranu saobraćajnu nezgodu, a kada dođe sebi, biće 1860. godina, a on će se naći na velikom seoskom imanju, kao obični sluga bez veza i bez primesa života kakav je do tada živeo.
Ljudi koji ga okružuju na imanju su takođe sluge i nikada nisu čuli za recimo – mobilne telefone. Griša prolazi težak put od razmaženog bogataša do čoveka koji ceni mala životna zadovoljstva i vredan rad, koji upoznaje dobre strane pravog prijateljstva i naravno, ljubavi.

Video & slike

1 videa 5 slika